

## Agenda for IHPBA General Assembly Friday 1 April 2022, 18:00-19:00 EDT Chair: Professor Norihiro Kokudo

1	Welcome and President's Report	10 minutes	N Kokudo
2	IHPBA 2022 Distinguished Award Announcement Presentation of 2020, 2021 and 2022 medals	18:10 5 minutes	N Kokudo
3	<ul> <li>Nominating Committee Report</li> <li>New officer, committee and journal editor updates</li> <li>Honorary Membership – process and nominations</li> <li>Vote to appoint officers, committees and honorary members</li> </ul>	18.15 5 minutes	M Smith
4	Secretary General's Report  • Membership  • Website and myHPB  • Communications  • Journal  • Vote to accept revisions to Bylaws	18.20 5 minutes	K Conlon
5	IHPBA Foundation	18:25 5 minutes	C W Pinson
6	Treasurer's Report	18.30 5 minutes	E Dixon
7	HPB Journal Report	18.35 5 minutes	S Wigmore
8	World Congress 2022 Report	18.40 5 minutes	W Chapman
9	World Congress 2024 Update	18.45 5 minutes	E Jonas
10	Announcement of IHPBA 2028 host city  • Vote to approve	18.50 3 minutes	N Kokudo
11	Any other Business	18.53	N Kokudo
12	Handover of Presidency	18:55	N Kokudo
	Meeting Closed	19.00	